HOME WIE ZIJN WIJ ? GESCHIEDENIS VOERTUIGEN VRACHTWAGENS FPA - EGR ECU SERVICES PROMO NEWS TE WETEN CONTACT
     


Te weten

Luchfilters: Rpm adviseren u na de herprogrammering om het luchtfilter van de motor luchtfilter vervangen SPORT veranderen! Inderdaad, na de tuning moeten ongeveer 40% meer lucht goed kan functioneren. De standaard luchtfilter papier is niet geschikt op dit moment de gewenste hoeveelheid lucht aan de motor. Het volgt een sterke depressie (vacuüm) tussen de turbo en het luchtfilterhuis. Hierdoor kan de turbo aan snelheden van Orde van 250.000T / M (standaard max. 150.000t / m) en zelfvernietiging te bereiken als gevolg.

Niet reserve luchtfilter op een> mount een luchtfilter SPORT vervangen en zorgen voor de goede werking en de levensduur van de motor!

Rpm verdeelt filters Green Filter en K&N Filters en BMC
 
	
	
 

Voorbeeld SPORT filter BMC / Originele filter Golf 5 TDI  90Hp =  Click

Geval additioneleL = verschillen!

Zie voor jezelf het verschil tussen een tas en extra herprogrammering RPM.

Bmw 520D 163Hp 2007 Origine-boitier-RPM = Click
Audi A6 2.7 TDI 163Hp Origine-boitier-RPM = Click
VW Golf 5


De fabrikanten en verkopers van dozen u aan te kondigen en de prestaties zijn sterk overdreven. Het koppel lijnen zijn niet homogeen en gedrag lijdt. De meerderheid van de dozen vandaag bedriegen de injectiedruk van de common rail. Om te winnen 5pk moet de druk van 100bar spoor. Dus om je te redden 25pk, de dozen verhoging van de druk van de common rail 500 bar of 1600 bar originele + 500 = 2100 bar druk! Bestaande systemen ondersteunen alleen 100 bar druk, waardoor de dozen constant druk-injectiesysteem en buiten de voorspelde betrouwbaarheid. De verzekeraars hebben gegeven om auto-experts in ernstige ongevallen (letsel, overlijden, totaal verlies, beschadiging belangrijk) om deze en aanvullende dozen te traceren met als enig doel van het niet hoeven te betalen. En geloven dat in het geval van een ernstig ongeval u niet de mogelijkheid om de zaak terug te trekken in de tijd te hebben! Elke week bewijzen we onze vorderingen door het meten van de prestaties tegen-dozen op onze prestatie. Na de terugtrekking van de zaak met onze klanten herprogrammering Rpm uiteindelijk de prestaties en rijeigenschappen zoals verwacht.


 

ACCUEIL
QUE FAISONS NOUS ?
HISTORIQUE
VEHICULES
CAMIONS
Silver Tornado | RPM TRUCK
Alain Vandriessche | info@rpmpower.be
gsm + 32(0) 0478 65 55 19 | tél +32(0) 87 227 100
Rue Crufer, 3A - Francorchamps 4970


V-8977197

Powered by Imust.be Verviers SE LOGUER
FILTRE A PARTICULES
PROMO
NEWS
A SAVOIR
CONTACT